fre. 20. mar. | Ananda Mandala Yogacenter

~AFLYST ~"Slow & Silent" Healingsretreat med fokus på; digital detox & livsenergi

3 timer op i det svenske land, ligger en oase midt i et velbevaret naturreservat. Vi skal til Småland og besøge "Ananda Mandala". Her skal vi velkomme alt det, vi ikke skaber tid til i hverdagen. Dette er et healingsretreat, hvor vi øger din Livsenergi. I stilhed og med naturen. ♡
Man kan ikke længere tilmelde sig
~AFLYST ~"Slow & Silent" Healingsretreat med fokus på; digital detox & livsenergi

Tid & sted

20. mar. 2020 12.00 – 22. mar. 2020 10.00
Ananda Mandala Yogacenter, höghultstöm 364 33 Åseda

Om eventet

 "Slow & Silent" - et healingsretreat med fokus på digital detox og livsenergi.

 

"Dette er et terapeutisk retreat, med udgangspunkt i den enkelte kursists behov for Healing, energetisk styrke og fordybet ro.

Vi arbejder med naturen, i naturen og med energikroppen. For vi ér natur." - Diane

Vil du være med til at fejre forårsjævndøgn og årets astrologiske begyndelse i Sveriges smukke natur på et særligt retreat, med fuld fokus på dét der nærer dig? Så læs mere herunder.

Jeg guider dig lige igennem de 4 vigtigste ord for vores healingsretreat: 

Slow: 

Her er der intet du skal nå. punktum. Spis langsomt. Bevæg dig roligt fra a-b. Tag en lur når den sniger sig ind. (det er helt legalt at falde i søvn under healingerne). 

Silent: 

Igennem verbal stilhed (på nær når vi bruger stemmen på at sige lyde/ synge), vil du opleve hvor meget energi du sparer. Fordi du ganske enkelt ikke behøver bruge energi på at tænke ord til en sætning, som du ikke skal bruge :)) det skaber også lidt støj, og forvirring... for hvad skal man så?? Men bare rolig. Stedet, naturen, roen & omgivelserne hjælper dig med at finde din ro, med din ro. 

Digital detox: 

Mobilen er en totalt tidsrøver, og det at vi konstant fjerner vores fokus fra nuet for at kigge ned i en skræm, begynder at sætte sine spor i vores verden. Vi er sultne og mangler næring. Altså nærvær. Ægte nærvær og ro! Så det vil jeg gi dig. Med en digital detox vil du mærke hvor hurtigt du begynder at generere mere vital tilstedeværelse,  bare ved at fjerne det ene middel: mobilen.

 

Livsenergi: 

Stedet hvorfra vi henter vores utømmelige mængde af styrke og ro, dannes fra vores kreative ilds center, hedder; Hara Centeret (også kaldt Sacral Centeret). Det er her vores kreativitet har sit åsted. Vores Livs-ild. Det er dén kraft der driver værket. Når vi ønsker at skabe skønhed & glæde, smooth og i balance, er det hér vi skal starte med at praktisere og gøre rent for den sagsskyld.  For når vi lærer at komme i forbindelse med den iboende Livskraft - skaberkraften, baner den vej for helt nye muligheder, som vi ikke så, eller ikke turde føre ud i virkeligheden, pga. manglende kontakt og balance i netop dette område.  

Via dette center, kommer vi ind i skabelsens ild og ind til enkeltheden der ligger i at eksistere i fuld autenticitet med den man ér. Ens Natur.

 

Halscenter: 

Vi træner også forbindelsen med vores egen unikke lyd. Vores evne til at kommunikere fra vores sandhed, skal styrkes. Så halscenteret (Halschakraet) er det andet energicenter, som vi vil rense og styrke. Sandheden mærker vi i vores hjerte, men at udtrykke vores egen sandhed kan være svært, da vi undertrykker os selv, på grund af manglende mod, skam eller frygt. Vores hals snører sig sammen, og vi mister tilliden til at det er OK at udrykke os selv.  

Vi vil rense så dybt, at du uden at vide præcis hvordan det skete, vil mærke at der skete noget! 

 

Bevægelse & Lyd: 

Vi vil danse (og her mener jeg - fuldstændig ude af takt og bare så det føles rart), Vi vil synge (og her mener jeg - toner som vi sammen lærer at blive trygge i, og senere hen mere frit, når DU mærker, at du er klar til at udforske din lyd nysgerrigt), Vi vil meditere ved roden af et træ. Vores eget træ. Det der kalder i skoven.  Og så vi vil hvile og heale. Meget af tiden foregår liggende, hvor du føres igennem dit indre landskab med hjælp fra Lydhealing af Diane og Energetisk Kanalisering.

Diane arbejder intuitivt, og vil sørger for hele tiden at afstemme energien, så det bliver så regenererende for dig som muligt.

 

Diane vil tune ind på den enkelte kursist, og fra "Akashafeltet" (Din sjæls arkiv// Livets store bog), kanalisere intentionen for hvad dit tema for opholdet vil være. 

Hun vil guide dig dybt ind i dit Sacral Centers helende kraft og invitere dig til at føde din lyd ind i verden.  Alt på dette retreat forgår i slowmotion. Vores bevægelser er rolige og nærværende. 

Vi taler ikke, men bruger stemmen til at undersøge vores lyd, sang og kraft.  

 • Du får hjælp af Moder Jord, som vil hjælpe dig med at etablere dybe rødder for i år, når du sætter dig ud i skoven for at sidde ved roen af et træ og meditere med lukkede øjne. 
 • Du får hjælp af saunaens varme, shamantrommens dybe klang og æteriske olier, så du slipper den tygnde, du ikke længere behøver lade dig bremse af. 
 • Du får hjælp til at bryde med din frygt, når du går i skovsøens natsorte vand, for at rense dig, og starte på ny. 

For året - det astrologiske år - starter i Vædderens tegn lørdag d.21. marts. Det er her vores ild og handlekraft sætter ind. Så hvilken smukkere gave at give dig selv, end at starte i sverige, under stjerneklar nattehimmel, midt i et naturreservat,  med varm te, vegetarisk mad, skovsø, sauna og healingscirkler. 

Uden mobil. Uden snak. Uden at skulle tage en opvask eller planlægge et måltid.  

Bare dukke op og modtage en livsgave, fra dig til dig.

Forventninger til dig: 

at du er over 25 år. Det er dét. Alt det med energicentre og chakra, det fortæller jeg mere om, når vi er sammen. Men bare lige for at du er nogenlunde med, så er hara centeret (sacralcenteret) placeret under vores navle. Solarplexus lige midt i bughulen mellem vores to ribben og halscenteret er centreret midt på le hals.

 

 **Blandt alle deltagere på retreatet trækker vi lod om 2 billetter til SNATNAM KAUR, som spiller i København 11.april 2020

**sponsoreret af Snowball Transformational Experiences.

 

 

Program:

Fredag

Ankomst: 12:00 

 

12:00-13:00 Find dig tilrette på værelset og land i landskabet. Aflevering af mobil - et telefonnummer vil blive givet, som du kan give dine nærmeste i nødstilfælde.

 

13:00-14:00 Du bydes velkommen, deler lidt om dig og så spiser vi frokost og går i stilhed. 

 

15:00-17:00 Guidet meditation og bevidsthedsåbning ved hjælp af  lydhealing, visualisering og aktiveringsbøn. 

Din krop og din bevidsthed ankommer til retreatstedet og klargøres.

 

18:00-19:00 Aftensmad i stilhed 

 

19:30-21:30 Sauna & bade i skovsø

 

22:00 Godnat 

 

Lørdag 

05:00-06:30 Stilhed. Vi sidder i stilhed og er nærværende mens solen står op. Vi laver blid yin yoga for at velkomme kroppen ind i dagen.

 

6:30-7:00 Morgenmad 

 

7:00-8:00 Gåtur, bad, læse, ro

09:00- 10:00 Treegrounding: du vil sidde ca 1 time ved foden af det træ der kalder på dig, med bind for øjnene, og mærke dens rødder kommunikere med din ro.

 

10:00-10:30 "Brain Blend" pause. Du modtager en varm økologisk drik ved navn: "Brain Blend", som vil nære din krop. Indtaget langsomt, nærværende. Gå på opdagelse i den med dine sanser.

10:30-12:00 Fælleshealing. Vi arbejder mere dybdegående med din intention for opholdet og forløser de stagnationer og spændinger der måtte ligge i dit Sacral Center og begrænser din måde at være i verden på. 

 

12:00-13:00 Te, frugt, dadler 

 

13:00-14:00 Lyd, bøn og stemmeaktivering i skoven. Vi integrerer energien i hele kroppen, så der ikke opstår spændinger nogle steder i dig. Vi står i skoven i en cirkel, shamantrommen vækker din styrke og vi bruger stemmen

14:00-15:00 Vi bringer energien fra Sacral Centeret til dit manifestationscenter: Solar plexus via åndedrætsøvelser.

Her undervises du i hvordan du genererer og opbygger en sund og stærk kerne-energi, uden at anstrenge dig.  Denne øvelse er både kropslig og mental. 

 

15:00-16:00 Te, frugt, mørk chokolade og nødder 

 

16:00-18:00 Sauna in silence. Vi meditere på vores individuelle temaer. "Jeg er...." & "Jeg slipper min frygt jeg slipper mine begrænsninger."

 

18:00-19:00 Aftensmad 

 

20:00-21.30 Dans! Vi starter med at danse sammen. Herefter er bevægelserne intuitivt guidet inde fra dig. Alle vil på runde blive bedt om at stille sig ind i midten og bevæge sig. En øvelse der er til for at hjælpe dig med, at turde blive SET i Verden. (Og bare rolig - efter 24 timer med fuld fokus på at lufte ud i sine begrænsninger, bliver det her lettere end du måtte tænke, nu ;))

 

22:00 Godnat 

 

Søndag

08:00 Morgenmad 

 

09:00 Stemmeaktivering i cirkel i naturen. Deling om din rejse. 

 

10:00 Vi siger farvel - Afgang mod Danmark.

 

Praktisk information:

Prisen for hele opholdet er: 3000,- (kan deles op i 2 bider for en merpris på 200,-, hvor første halvdel betales ved tilmelding & anden halvdel 1. april.)

Prisen dækker over mad, overnatning og undervisning.

Værelser: Kønsopdelt 3-mandsværelser. 

 

Transportmuligheder:

Der vil være mulighed for at blive hentet på den nærmeste station (Växjö), eller ved bussen i Åseda på ankomstdagen for retreatet for 200,-. Du er også velkommen til at køre til Småland. Det tager  små 4 timer fra København.

 

Hvis du vil vide mere om kursusgården, kan du finde hjemmesiden her: www.yoga-meditation.se 

Yderligere information gives ved tilmelding - ca 14 dage før retreatet <3 husk at skriv hvis du har spørgsmål! 

Kærligste knus og juhuuu hvor jeg glæder mig! 

Diane Soa Scheel  

 

"Slow & Silent" er sponsoreret i samarbejde med "Brain Blend", "Bare Origin Skin" & "Snowball Transformational Experiences".

 

TAK!!!

 

Adressen:

Ananda Mandala Yoga Retreat Center

Höghultström 364 33 Åseda, Sverige

0046 70 275 50 65

 http://www.yoga-meditation.se  

 

Billetter
Pris
Antal
Total
 • "Slow & Silent"
  3,000 kr
  3,000 kr
  0
  0 kr
 • "Slow & Silent" afdrag (1/2)
  1,600 kr
  1,600 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed