tor. 22. okt. | Ny Østergade 7

Åndehuller med Ayoe & Diane

Læg dig ned, midt i alt det travle. Lad verden derude vente et øjeblik. Lad op. Der er ro, nærvær og nænsomhed på menuen. Træk vejret og flyd med. Midt i Københavns centrum, er der en lille oase. Et åndehul, hvor der vil blive serveret ceremoniel cacao og krystalskåls lydhealing.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Åndehuller med Ayoe & Diane

Tid & sted

22. okt. 2020 18.00 – 20.00
Ny Østergade 7, Ny Østergade 7, 1101 København, Denmark

Om eventet

Kære Dig <3

Vi har skabt åndehuller til dig, som trænger til at blive næret både i krop og sjæl. 

Derfor har vi både lydhealing og ceremoniel cacao med.

Ceremoniel Cacao:  Måske har du drukket cacao før, måske er det nyt for dig og du er nysgerrig.  Cacao kan drikkes af alle og du kan godt cykle hjem bagefter;) 

Cacao er i mange tusind år blevet brugt som en hellig plante, som en del af ritualer og ceremonier. Den siges at åbne hjertet, så vi kan mærke alt det, som vi ellers har for travlt til at lægge mærke til og give plads. Cacao har igennem tiden været brugt til at vække frugtbarhed, nydelse og overflod. 

Hvis du vil have den fulde effekt, så lad være med at spis mad i minimum 2 timer inden du kommer og husk at drik masser af vand inden.

Er du gravid eller på antidepressiv medicin, så skal du være lidt mere opmærksom på, hvor meget cacao du drikker. Det er ikke farligt, du skal blot være opmærksom på din krops signaler om hvornår den har fået nok.

Vi glæder os! Ayoe & Diane

Billetter
Pris
Antal
Total
  • Et Åndehul i Midtbyen
    500 kr
    500 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del denne begivenhed