Diane Soa Scheel

"I believe that our utmost purpose as human beings is to bring out the light within, so that light ignites others, and we once again work as one unified force.

As a healer, I believe that we should treat the cause not the effect. Cause we ourselves are the reason, holding the solution."

Welcome.

I provide healing consultations in both Danish and English.

With kindness,

 
Ingen kommende begivenheder
 

Privat konsultation

 
 

Har du bestilt et forløb?

 

Ønsker du at bestille en tid?

​1:1 Healingsforløb

Skræddersyet Individuelt healingsforløb.

Velkommen til dybdegående sjælsvejledning fordelt henover 6 måneder.


Varighed: 1-1,5 time pr. session

Du sparer op til 2400,-

Denne service er for dig, som ønsker et dybdegående forløb. Jeg tilbyder forløb med fokus på:

  • Regulær healing & sjælsvejledning

  • Hjælp til graviditet

  • Omsorg og energetisk behandling under Cancerforløb


Du modtager 6-10 x Healinger, som er skræddersyet til dig og dine behov. Hver session er afstemt med hvad der er brug for, og vi bevæger os i det tempo som føles nænsomt for dit system.

*Alle sessioner inkluderer samtale, clairvoyance & healing

Sindsro

Sindsro er til dig der føler, at livet er overvældende, der hvor du står i livet lige nu, og derfor har svært ved at holde dig forbundet til din ro.

Varighed: 45minutter

Pris: 600,-

Sindsro er en afsmitningsteknik, hvor du uden at blive aktiveret, føres hjem i din egen ro. Da det er en behandlingsform som ikke aktiverer, er det gentagelsen, der skaber resultatet. Derfor er det som tommerfinger-regl en god ide at tage 4-5 Sindsro-behandlinger, så dit system får kendskab til formen.

Sindsro er godt hvis du oplever at være enten: 

Udbrændt

Stresset

Psykisk sårbar

Fjernhealing

Vi genetablerer balance telefonisk eller via. Zoom.ckjuymtrew​

Varighed: afhænger af omfanget''kl.riv

pris: 950,-

Healing støtter din naturlige healingsprocess med at accelerere op, således at du genetablere fornyet balance på et mentalt, emotionelt og fysiologisk plan.

Fjernhealingen indebærer clairvoyance og energetisk behandling.

Denne behandlingsform kan også bruges hvis du er i uro, og har brug for ro, for at kunne navigere din livssituation.

Spirit Birthing

en genfødsel af din sjæls fokus og nærvær ind i din krop​

varighed: 3-4 timer

pris: 10.000,-

Velkommen til 4 timer hvor din sjæls potentiale kommer igennem din krop, og giver dig den vitalisering i livet, der er brug for når store visioner og drømme skal føres ud i livet.

Spirit Birthing er en ceremoniel healing hvor du æres helt ind til mindste detalje. Med ceremoniel cacao, samtale, musik, levende lys, clear vision terapi (energetisk rensning af pineal kirtelen - din sjæls hjerne i hjernen, samt dyb sjælsrejse.

Man har kun brug for Spirit Birthing én gang om året, enten omkring sin fødselsdag eller fordi man er på vej ind i en fase, hvor et stort projekt er klar til at blive født igennem dig.

Kontakt mig her:

 
 

Meditationer

 

Who I Am and What I Do

Jeg har arbejdet fuldtid som clairvoyant Healer, siden jeg blev uddannet på Healerskolen København, i 2014.  Men har healet lige så langt tilbage jeg kan huske.  Min første hukommelse går tilbage til 5-års alderen, hvor jeg kunne mærke folks fysiske smerte, og min naturlige reaktion var at lægge hånd på. Efter endt uddannelse i 2014, drog jeg til Burma for at lærer Vipassana meditationens mesterværk på menneskesindet, hvilket resulterede i 60 dages total stilhed og 910 timers meditation igennem abdominal breathing -  en dyb forbindelse med ens bevidstgjorte åndedræt.

Derudover er jeg uddannet Sindsro-behandler, som giver mig værktøjerne til at kunne hjælpe svært pressede personer, eller psykisk sårbare med at komme tilbage til deres ro.

Jeg  arbejder også som  Divine Deacon  - Den Nye Tids Præstinde for at bringe mere bevidsthed ind i vores hjerter, så vi igen tør mærke forbindelsen til alt levende, i os selv.

I det private er jeg mor og bor i Hellerup med min kæreste og vores to børn.

Skriv endelig til mig, hvis du har noget på sinde.

Mine bedste hilsner,

Diane Soa Scheel

 

Diane har medvirket i

 
 

Contact

Divinefulness - Overgaden Oven Vandet 8
1415 København K

 
 

Abonnerformular

Divinefulness - Overgaden Oven Vandet 8
1415 København K

©2021 by Divine Diane