imyself.jpg

REGULÆR HEALING

Til dig der ønsker at skabe balance på ét eller flere områder af dit liv

Jeg har i små 10 år arbejdet med healing, og set hvor afgørende det er, for vores helbred og helhedsforståelse af os selv, at vi tager os af og balancerer vores følelsesliv. Følelser der ikke bliver forløst, ligger og banker rundt i tankerne, hvilket skaber uhensigtsmæssige tankemønstre, ubevidste reaktioner, som til sidst kan sætte sig som sygdom i kroppen. I vores sansesystem, er følelser noget af det første der bliver "antændt" i os, når vi møder noget, som føles enten godt eller knap så godt. Og det er lige netop mellem disse to modpoler, at healing finder sted - nemlig i kommunikationen mellem hvad vi oplever som værende "godt" eller "dårligt".

Ligesom hyppig tandbørstning (morgen og aften) er vigtig for en god mundhygiejne, er det vigtigt at vi "gøre rent" i vores sind, så alt det vi har fejet væk under gulvtæppet, ikke styrer os underbevidst. For vi har brug for at kunne stole på os selv, på at vi kan tage os kærligt af os selv, og genetablere tilliden til vores krops signaler. 

Som healer ser jeg, hvordan traumatiske livsoplevelser, kan forvandles til noget smukt - nemlig ny kreativ livsenergi, når bare vi elsker det frit. Altså tillader det at være der, når det er der.

Slut med egenundertrykkelse. Giv dig plads! Så du kan ånde og leve, let og legende med hele paletten af livets smukke aspekter.

Lad mig vise dig hvordan det kan gøres.

 

GRAVIDITETSHEALING

Til dig der ønsker hjælp til at blive gravid

Jeg har de seneste år oplevet, at healing kan have en smuk indvirkning på det feminine system, når det kommer til "fertilitetsudfordringer", ubalancer i livmoder området, ufrivillige aborter og celleforandringer. 

Hvordan forgår det?

Hos mig forgår en healing altid meget blidt. Verden vi befinder os i er travl, har massere af planer og forventninger til os, og skaber ikke nødvendigvis de bedste rammer for, at vi kan hele og regenerere. Så for at skabe det bedste healingsrum for dig - er der intet pres. Vi tager tingene som de kommer, og møder dig hvor DU er.

Rent praktisk kommer du ind til et rum, hvor vi vil have en indledende samtale om hvorfor du er kommet, hvad dit forløb indtil videre har været, og hvad du ønsker. Derefter går vi videre til selve healingsdelen hvor du modtager healing, hvor du sidder, ligger eller en kombination af de to.


Ønsker du et dybere forløb, så vid, at jeg er klar til, at vi skræddersyr dit gravidhealingsforløb:

 
78299819_2556712464599321_47048586466500

PAR HEALING

Healing & Hjerte-connection til par

At elske... kan være noget af det mest delikate arbejde vi må kigge på, når tiden er moden.

For at elske, er at blive i sig selv, samtidig med at vi holder os totalt åbne overfor dén vi står overfor i vores liv. Det kommer ikke af sig selv, men behovet for at opleve en sand hjerte-forbindelse og full-body hengivelse til det rum vi møder hinanden i, indefra, skaber equilibrium mellem alle celler i vores krop.

Denne terapiform er for det modne par, som mærker behovet for at komme tættere på hinanden, på en "ny måde" uden at fralægge ansvaret for ens selv.

Det er en 3 timer lang rejse, hvor jeg arbejder med jer individuelt og til sidst bringer jer sammen, i samme rum, så I kan mærke kærligheden gro indefra.

Kan du huske scenen fra Avatar, hvor de connecter deres haler? Det er sådan det foregår, både på sjælsplan og i den fysiske krop, uden at man skal have sex...

Tantriske øvelser samt redskaber til hvordan I kan arbejde videre hjemme, vil være en del af denne par-indvielse.

 
HealingWorld909

CARING FOR CANCER

En kærlig støtte til dit kræftforløb

At få beskeden om, at man har kræft i kroppen, gør, at man revurdere hele sit liv. I den transformative tid du går igennem, hvor både vrede, sorg, tristhed og en pludselig gigantisk vilje til virkelig at ville livet, vågner i dig, er der brug for støtte.


Det er det, jeg kan give dig hér.

Healingsenergien, som vi aktiverer inde fra dig, vil være være en kærlig makker til dit forløb. 

For udover at vende dit liv på hovedet, er kræften her med et budskab. Den er her for at fortælle dig noget...  Den fortæller dig bl.a. hvor meget kærlighed, der er til dig (se bare menneskene omkring dig). Den er her for at påpege hvor skrøbeligt og dyrebart livet er. Hvor meget der er at værdsætte, bare ved at leve.

Her hos mig klæder vi dig emotionelt og psykisk på til dit livs u-turn. Med dybde-clairvoyance, hvor vi går ind og kigger på familie-karmiske mønstre, som ikke længere gavner DIT liv. Og med healing gendanner vi en kærlig forbindelse til dig selv, uden den gamle fortælling.

Selv er jeg datter af en far, som gik bort pga lungecancer i 2018. Så jeg forstår. 

Kærligst,

Diane Soa Scheel